Så får du tjockare hår – Vision Haircares hemliga vapen.

Så får du tjockare hår – Vision Haircares hemliga vapen.

Fint hår kan vara en frustrerande utmaning för många kvinnor. Den kan sakna volym och kropp, vilket gör den svår att styla och underhålla. Det finns dock flera sätt att bekämpa fint hår och uppnå en fylligare, mer voluminös look. 

1. Använd rätt schampo och balsam.
Leta efter produkter speciellt utformade för fint hår, eftersom de vanligtvis är formulerade för att ge volym och lyft utan att tynga ner håret. Undvik tunga balsam som kan tynga ner ditt hår och få det att se platt ut.
 
2. Föna håret upp och ner.
Vänd på huvudet och föna håret från rötterna för att skapa lyft och volym. Detta kommer att bidra till att skapa en fylligare look som håller hela dagen.
 
3. Undvik för mycket värmestyling.
Överanvändning av värmestylingverktyg som plattjärn och locktång kan skada ditt hår och få det att se ännu tunnare ut. Om du måste använda dessa verktyg, använd en värmeskyddande produkt och håll värmeinställningen låg.
 
4. Överväg en ny frisyr.
En kortare frisyr med lager kan bidra till att skapa en illusion av tjockare hår. Prata med din frisör om den bästa frisyren för din hårtyp och ansiktsform.
 
5. Använd produkter som fyller ut hårstrået.
Vår Thicker är ett hårserum designat för att tillföra tjocklek till fint hår. Den innehåller naturliga ingredienser som quinoaprotein och biotin för att ge näring och stärka ditt hår samtidigt som det ger volym och fyllighet.

Thicker fungerar genom att täcka varje hårstrå, vilket gör att de ser tjockare och fylligare ut. Med regelbunden användning kan hårförtjockningskräm bidra till att förbättra ditt hårs allmänna hälsa, vilket gör det starkare och mer motståndskraftigt mot skador. 

Så om du vill uppnå en fylligare, mer voluminös look, är hårförtjockningskräm definitivt värt ett försök på Thicker. Applicera helt enkelt en liten mängd i håret innan du fönar för bästa resultat. 

Thicker passar dig som:
- Vill ha mer volym.
- Vill styla håret med värme skydd.
- Vill ha volym och behålla mjukheten i håret.

 

Vad kunder säger om Thicker från Vision Haircare:

Helt fantastisk
Mitt hår både syns och känns tjockare efter att ha använt denna efter duschen, dessutom doftar den helt underbart. Känns inte kladdig, behövs inte överdrivet mycket produkt för att få ett underbart resultat, håller länge. Extremt prisvärd, ännu en superprodukt från Vision!

 

Tunt hår får mer volym!
Har använt denna favoritprodukt i flera år.🙌🏻😊Den fyller ut hårstråna och gör att mitt hår får mycket mer volym. Dessutom innehåller den värmeskydd vilket gör att jag inte behöver ha i extra produkter. Fungerar i både i blött och torrt hår. Ett tips är att kamma med bred kam samtidigt som du blåser in produkten med hårtork. 

Favorit!
Min favoritprodukt till håret! Gör så att mitt tunna, skandinaviska hår känns dubbelt så tjockt och gör det mycket lättare att styla!

 

1 comment

  • Nina -

    Det är sällan jag köper samma produkt flera gånger då jag älskar att testa nytt. Jag har bara 4 produkter som jag köper om och om igen, Thicker är en av dom. Jag och mitt tunna skandinaviska hår ÄLSKAR thicker. Lite produkt krävs men gör ändå mitt hår luftigare och känns fylligare. Lämnar ingen sträv känsla och det är toppen att den även innehåller värmeskydd 🙏

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published