Under maj månad får du 10% och fri frakt om du lägger till någon av våra sprayer till ditt köp. Använd kod SPRAY10.

Så här fixar du volym på fint hår med Texture Spray.

Så här fixar du volym på fint hår med Texture Spray.

Texture Spray är ett superbra verktyg för volym och textur om du har fint hår.

Till skillnad från hårspray skapar Texture Spray volym och en lite rufsig look samtidigt som det förblir medgörligt och borstbart. Så Texture Spray är perfekt för att skapa bekymmersfria, voluminösa frisyrer.

Att veta hur man använder det på rätt sätt är nyckeln till att uppnå bästa resultat. Här är några tips hur du använder Texture Spray på fint hår:

  1. Texture Spray fungerar bäst på rent och torrt hår.
  1. Skaka flaskan ordentligt för att säkerställa att produkten är väl blandad.
  1. Applicering: Håll flaskan cirka 20 cm från ditt huvud och spraya produkten från rötterna och ut i hela håret, gärna underifrån. Se till att fördela sprayen jämnt, fokusera på de områden där du vill ha mest volym och konsistens.
  1. Massera in Texture Spray i hårbotten och arbeta in det i håret. Detta hjälper till att fördela produkten jämnt och skapa mer volym.
  1. När du har applicerat Texture Spray kan du styla håret som du vill. För extra volym kan du använda en fön och en rundborste för att lyfta håret vid rötterna.
  1. Börja med en liten mängd och tillsätt mer efter behov.
  1. Välj rätt produkt: Alla textursprayer är inte likadana så välj en produkt som är speciellt utformad för fint hår. Leta efter en lätt formula, som vår underbara Texture Spray, som inte tynger ner ditt hår.

Så här säger våra kunder om Texture Spray:

Woow!

Woow, vilken volym!! Dessutom luktar även denna produkten magiskt precis som deras andra!
Enda textursprayet som ger volym och stadga utan att det blir jobbigt att styla om efter någon timme. Följer rådet som står på flaskan om att hålla huvudet upp och ner och wow vilken volym. Nästan så det blir för mycket textur och volym. Eftersom det är flexibelt så kan jag styla det på det sätt jag vill, om jag tycker det blivit för mycket volym efter spray kan jag därför dra ner det med fingrarna eller kamma ner det. Forma det helt enkelt precis som jag vill.
Har även använt det som hårparfym när jag bara vill fräscha till håret efter en arbetsdag.

Magisk volym
Fantastisk produkt som ger mycket texture och volym på håret o doftar amazing.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published