Under maj månad får du 10% och fri frakt om du lägger till någon av våra sprayer till ditt köp. Använd kod SPRAY10.

Skapa perfekta beach waves med och utan värme.

Skapa perfekta beach waves med och utan värme.

Vill du ha en strandig och avslappnad look med snyggt vågigt hår? Då är beach waves det perfekta alternativet! Det är en trendig och naturlig stil som ger en avslappnad känsla och passar perfekt för både vardag och sommarfest. Det bästa är att du kan uppnå dessa fantastiska vågor både med och utan värme. I den här artikeln kommer vi att titta på hur du kan skapa beach waves med en plattång och utan att använda värme.

 

Del 1: Skapa Beach Waves med en Plattång

För att skapa beach waves med en plattång behöver du följande:

  • En plattång
  • Värmeskyddsspray
  • Ruff Saltvattenspray 

 

Steg 1: Förberedelse

Innan du börjar är det viktigt att förbereda ditt hår för att skydda det mot värme. Applicera en värmeskyddsspray i fuktigt hår för att minimera skador från värmen. Fördelen med Ruff är att den kan också användas som ett värmeskydd, det hjälper till att skydda håret från skador orsakade av värmeapplikation. Använd lite av produkten för en naturlig känsla, fyll på med mer för textur och volym.

 

Steg 2: Dela upp håret

Dela upp håret i sektioner för att göra det enklare att arbeta med. Du kan använda hårklämmor för att hålla de olika sektionerna åtskilda.

 

Steg 3: Skapa beach waves med plattången

Ta en liten sektion av hår och vira det runt plattången, börja från rötterna och rulla uppåt mot hårtopparna. Håll plattången i denna position i några sekunder för att värma upp håret och skapa vågor. Upprepa processen på alla sektioner av håret tills du har skapat önskad mängd beach waves.

 

Steg 4: Avsluta med Ruff från Vision Haircare

När du är klar med att skapa beach waves med plattången, kan du applicera igen Ruff Saltvattenspray för att ge ditt hår en lätt och naturlig textur. Spraya lite Ruff på håret och arbeta in det med fingrarna för att separera vågorna och ge en rufsig strandig look.

 

Del 2: Skapa Beach Waves utan att använda värme

Om du vill undvika att använda värme på ditt hår kan du fortfarande skapa vackra beach waves med hjälp av Ruff Saltvattenspray. För att skapa perfekta strandvågor utan värme behöver du:

  • Hårband
  • Ruff Saltvattenspray

 

Steg 1: Förberedelse

Precis som när du använder värme är det viktigt att förbereda håret genom att tvätta det och applicera Ruff Saltvattenspray i fuktigt hår. Använd lite av produkten för en naturlig känsla, fyll på med mer för textur och volym.

 

Steg 2: Dela upp håret

Precis som i det första steget, dela upp håret i några sektioner för att göra det enklare att arbeta med.

 

Steg 3: Tvinna håret

Ta en sektion av hår och tvinna det löst från rötterna till hårtopparna. Ju större sektion du tar, desto större blir vågorna. Upprepa processen på alla sektioner av håret.

 

Steg 4: Låt håret torka

Nu är det dags att låta håret torka naturligt. Du kan antingen låta håret lufttorka eller använda en diffuser om du har en hårtork för att försiktigt torka håret med låg värme och låg hastighet för att bevara de naturliga vågorna.

 

Steg 5: Lossa upp vågorna och applicera Ruff från Vision Haircare

När håret är helt torrt kan du försiktigt lossa upp tvinningarna för att avslöja de vackra beach waves. Använd fingrarna eller en bred kam för att separera och forma vågorna enligt önskad stil. Slutligen kan du applicera Ruff från Vision Haircare för att ge håret extra textur och definition. Spraya lite Ruff från Vision Haircare på håret och arbeta in det med fingrarna för att skapa en rufsig, strandig look utan att använda värme.

 

Sammanfattning:

Oavsett om du vill använda värme eller undvika det, kan du skapa perfekta beach waves med hjälp av Ruff Saltvattenspray från Vision Haircare. Med en plattång kan du enkelt värma upp och skapa vågor i håret, medan du utan värme kan använda tvinningstekniken och låta håret torka naturligt.

Och oavsett vilken metod du väljer, kan du använda Ruff för att ge ditt hår den perfekta strandiga texturen och definitionen för att uppnå den eftertraktade beach waves-looken.

  

Vad kunder säger om Ruff Saltvattenspray:

  1. "Jag älskar Ruff saltvattenspray! Den ger mitt hår den perfekta texturen för att skapa strandvågor. Jag använder den både när jag vill ha naturliga vågor utan värme och när jag stylar mitt hår med plattång. Resultatet blir alltid fantastiskt och håret känns inte klibbigt eller tungt. Rekommenderar starkt!" - Emelie, betyg 5/5.
  2. "Ruff är min nya favoritsaltvattenspray! Den ger mitt hår en fantastisk textur och volym. Jag älskar att den inte torkar ut mitt hår och att den har en långvarig effekt. Dessutom är doften underbar! Kommer definitivt att köpa igen." - Sara, betyg 5/5.
  3. "Jag är så nöjd med Ruff saltvattenspray! Den ger mitt hår den perfekta beach-looken och håret känns naturligt och fräscht. Jag uppskattar att den är enkel att använda och ger ett hållbart resultat. En ny favorit i min hårvårdsrutin!" - Johanna, betyg 4/5.
  4. "Ruff saltvattenspray är en game changer för mitt hår! Jag älskar att den ger mitt hår mer struktur och volym, särskilt när jag vill ha en avslappnad strandlook. Den håller också mitt hår på plats hela dagen utan att bli klibbig eller stel. Definitivt en produkt jag kommer att fortsätta använda!" - Sofia, betyg 5/5.
  5. "Ruff är en fantastisk saltvattenspray! Den ger mitt hår den perfekta mängden textur och hållbarhet för att skapa beach waves. Jag gillar att den är lätt att applicera och att den inte gör mitt hår stelt eller torrt. En fantastisk produkt för att få en naturlig och fräsch look i håret!" - Lisa, betyg 5/5.

 

Som du kan se Ruff Saltvattenspray är mycket populär bland användarna och ger håret önskad textur, volym och en naturlig strandlook. Många recensenter uppskattar även att produkten inte gör håret klibbigt eller torrt. Det är viktigt att komma ihåg att resultat kan variera beroende på individuellt hår och din stylingteknik. Det kan vara bra att prova produkten själv för att se om den passar dina behov och preferenser.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published