Under juni månad - 20% rabatt och fri frakt när du köper minst två valfria produkter. Använd kod JUBILEUM20.

Vision Haircare: 20 år av innovation och hårvårdskärlek

Vision Haircare: 20 år av innovation och hårvårdskärlek

För 20 år sedan, vid den svenska västkustens klippor och stränder, föddes en dröm. I en plats känd för sin naturliga skönhet och livliga surfkultur, tog Vision Haircare sina första steg. Inspirerade av den friska havsbrisen och den fria naturen, började vi vår resa med en enkel vision: att skapa hårvårdsprodukter som inte bara var effektiva utan också skonsamma mot både hår och miljö.

 Sedan den dagen har vi fortsatt att hämta inspiration från denna unika miljö. Våra produkter är formulerade för att ge ditt hår den kärlek och vård det förtjänar, samtidigt som vi respekterar och skyddar vår planet. Vi är stolta över att ha kunnat erbjuda hårvårdsprodukter fria från skadliga kemikalier och djurförsök.

Nu, 20 år senare, ser vi tillbaka på vår resa med stolthet och tacksamhet. Vi firar två decennier av innovation, passion och engagemang för hårvård. Under juni månad vill vi fira tillsammans med er genom att erbjuda 20% rabatt och fri frakt när du köper minst två valfria produkter. Tack för att ni har varit en del av vår berättelse – och vi ser fram emot många fler år tillsammans.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published