Under juni månad - 20% rabatt och fri frakt när du köper minst två valfria produkter. Använd kod JUBILEUM20.

3 Stylingfavoriter för dazzling lockar under julen

3 Stylingfavoriter för dazzling lockar under julen

Julen är en tid för glans och glamour, och inget förhöjer feststämningen som en fantastisk frisyr. För att skapa en look som sprider festligheter finns det våra tre absoluta stylingfavoriter som verkligen tar din styling till nästa nivå.

Shine Spray - För en strålande finish

När ljusen glimmar och stämningen är hög vill du att ditt hår ska reflektera julens glans. Vår Shine Spray är det ultimata verktyget för att lägga till den extra glansen i dina lockar. Den lätta och mjuka formulan ger en glänsande finish utan att tynga ner håret. Perfekt för att förhöja din feststil och ge liv åt dina lockar.

Texture Spray - För volym och textur

Vem säger att du inte kan ha både volym och textur? Texture Spray från Vision Haircare är den hemliga ingrediensen för att skapa dimension och fyllighet i ditt hår. Denna spray är en äkta räddare när det gäller att lägga till volym utan att kompromissa med textur. Perfekt för att skapa festliga frisyrer som står ut från mängden.

Heat Protection Spray - För att skydda och glänsa

Under julen kanske du vill slå på stort med stylingverktyg för att skapa de perfekta lockarna eller den eleganta uppsättningen. Men håll dig trygg och säker med vårt Heat Protection Spray. Det är inte bara ett skydd mot värmeskador utan ger även en otrolig glans till dina lockar. Berikad med vitamin B, detta spray inte bara skyddar utan också stärker och ger näring åt ditt hår.

Dessa tre stylingfavoriter är din biljett till frisk, glänsande, texturerade lockar som kommer att lysa upp varje festlig tillställning under säsongen. Låt ditt hår vara stjärnan i julens magi!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published