Under juli månad erbjuder vi dig RUFF 250ml till 15% och med fri frakt.
SOMMARSTÄNGT V30-31

2004-2024 20 år av innovation och hårvårdskärlek

För 20 år sedan föddes vårt varumärke på svenska västkusten och sedan dess har vi hämtat inspiration från denna unika miljö för att skapa hårvårdsprodukter som inte bara är effektiva utan också miljömedvetna.
Vår resa har varit fylld av innovation, passion och en stark tro på att skapa en positiv förändring inom hårvårdsindustrin. Vi vill tacka er, våra lojala kunder, för ert stöd och ert förtroende genom åren. Tillsammans ser vi fram emot att fortsätta göra världen lite vackrare, en frisyr i taget.


Där svenskt arv möter hårvårdsinnovation

Vår mision

Vi har ett uppdrag att omdefiniera hårvårdsindustrin genom att erbjuda premiumprodukter som kombinerar det bästa av natur och vetenskap. Vårt fokus ligger på att skapa produkter som är fria från skadliga kemikalier och som inte testas på djur.

Våra produkter

Vår sortiment omfattar en mångfald av produkter för olika hårbehov och stilar. Från noggrant framtagna schampon och balsam till innovativa stylingprodukter, erbjuder vi ett komplett utbud av produkter som är skapade för att maximera hälsan för olika hårtyper.